>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Μαριναρισμένα πλευρώτους με πατάτες φούρνου

Μπορούμε να βρούμε πολλές συνταγές με μανιτάρια και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες αυτοσχεδιάζοντας. Στη συγκεκριμένη, δώσαμε βαρύτητα στο μαρινάρισμά τους, δημιουργώντας ένα πιάτο με έντονα γευστικά χαρακτηριστικά και τα συνδυάσαμε με πατάτες φούρνου. Ακόμα καλύτερα, αν έχουμε κέφια, τους ταιριάζουν και οι βραστοτηγανητές πατάτες!

Διαβάστε περισσότερα...

Focaccia με δενδρολίβανο και λεμονοπίπερο - Focaccia with rosemary and lemon pepper

Ένα αμιγώς Ιταλικό ψωμί που έχουμε αγαπήσει πολύ και είναι ότι πρέπει για σαντουιτσάκια γεμισμένα με νοστιμιές που αγαπάμε, για συνοδευτικό στο φαγητό μας ή για να φτιάξουμε μπρουσκέτες!

*Focaccia: Παραδοσιακό ιταλικό ψωμί, παρόμοιο σε υφή με ζύμη πίτσας. Είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία και συνήθως αρωματίζεται με καρυκεύματα και βότανα. Το Focaccia al Rosmarino (focaccia με δενδρολίβανο), μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ορεκτικό, σνακ, βάση πίτσας ή και για σάντουιτς.

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...

"Τηγανητές" γλυκοπατάτες φούρνου - Sweet potato oven fries

Πιο υγιεινές σε σχέση με τις πραγματικά τηγανητές πατάτες, αλλά χωρίς λιγότερη γεύση! Ίσα-ίσα, θα τις αγαπήσουμε περισσότερο και θα τις βάλουμε στην κουζίνα μας και τη ζωή μας.

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ