Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Ριζότο με λαχανικά

Ένα ελαφρύ και πολύχρωμο πιάτο, γεμάτο βιταμίνες, που αρέσει πάντα και είναι το ίδιο νόστιμο είτε ζεστό είτε κρύο!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 01:00
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Κόβουμε τις ντομάτες μας σε μικρά καρέ και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
    2. Τα σωτάρουμε με το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, μαζί με τον αρακά, το καλαμπόκι και τα φασολάκια (ψιλοκομμένα).
    3. Προσθέτουμε ένα φλυτζάνι ζεστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 15' σε μέτρια φωτιά.
    4. Ρίχνουμε στη κατσαρόλα το υπόλοιπο ζεστό νερό και μόλις αρχίσει να βράζει, βάζουμε το ρύζι και αλατοπιπερώνουμε.
    5. Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε λίγο τη θερμοκρασία και περιμένουμε μέχρι να απορροφηθεί τελείως το νερό.
    6. Σερβίρουμε με τριμμένο φυτικό τυρί και λίγο χυμό λεμονιού.
    Συστατικά:
    • 1½ φλ. ρύζι
    • 3½ φλ. ζεστό νερό
    • 2 μέτριες κόκκινες πιπεριές
    • ½ φλ. φασολάκια
    • ½ φλ. αρακά
    • ½ φλ. καλαμπόκι
    • 4 μέτριες ντομάτες
    • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
    • 2 σκελίδες σκόρδο
    • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
    • Φυτικό τυρί
    • Χυμό λεμονιού
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
    Τρόπος μαγειρέματος: Κατσαρόλα
    Μερίδες: 4
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
12  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή