Τσιπς γλυκοκολοκύθας στο φούρνο
Ένας τρόπος μαγειρέματος της γλυκοκολοκύθας, είναι να την αντιμετωπίσουμε όπως τις πατάτες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ευχάριστα νόστιμο, γλυκό και ελαφρύ πιάτο!
Εκτέλεση - Directions
- Καθαρίζουμε την γλυκοκολοκύθα και την κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Σε μπολ, φέρνουμε μαζί όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε λαμαρίνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20' και άλλα 10' στον αέρα.
- Αν θέλουμε πιο τραγανό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να το "φέρουμε" εκεί που μας αρέσει.
- Τις απολαμβάνουμε όσο είναι ακόμα ζεστές!
- 1 μικρή γλυκοκολοκύθα
- χυμός 1 λεμονιού
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. διατροφική μαγιά, προαιρετικά
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάρκεια:
00:40
Δυσκολία:
Πολύ εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Φούρνος
Κατηγορία
Ορεκτικά-Μεζέδες
Ετικέτες
- γλυκοκολοκύθα
- κολοκύθα
- φούρνος
- ορεκτικά
- ορεκτικά μεζέδες
- υγιεινές συνταγές
- υγιεινή διατροφή
- υγιεινό
- υγιεινά
- εύκολα και γρήγορα
- δίαιτα
- διατροφή
- λεμόνι
- ελαιόλαδο
- διατροφική μαγιά
- καπνιστή πάπρικα
- μουστάρδα
- vegetarian
- vegan
- χορτοφαγία
- χωρίς γλουτένη
- glutenfree
- gluten free
- νηστεία
- νηστίσιμο
- θυμάρι
- σαρακοστή
- τσιπς
- χυμός λεμονιού
- πρωτάρηδες
- φοιτητές
- παιδί
- πάρτι
- Βίκυ Χριστοπούλου