Σπιτική σάλτσα ντομάτας σε βάζο
- Κατηγορία Λαχανικά
Ευωδιές από τις ντομάτες και τους βασιλικούς που σιγοβράζουν κατακλύζουν τα ρουθούνια και το σπίτι, ενώ τα βαζάκια μας περιμένουν να γεμίσουν με τις σάλτσες του χειμώνα!
της Βίκυς Χριστοπούλου
Ευωδιές από τις ντομάτες και τους βασιλικούς που σιγοβράζουν κατακλύζουν τα ρουθούνια και το σπίτι, ενώ τα βαζάκια μας περιμένουν να γεμίσουν με τις σάλτσες του χειμώνα!
της Βίκυς Χριστοπούλου
Μια γευστική και πάνω από όλα υγιεινή λύση, που συνδυάζει αγαπημένα λαχανικά εποχής και το πλούσιο σε πρωτεΐνες κινόα.
Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λιώνουν σκόρδο και να το ανακατεύουν με διάφορα μυρωδικά εποχής και τυρί. Οι σύγχρονοι Ιταλοί μας έδωσαν την pesto με βασιλικό. Εμείς την προτείνουμε χωρίς τυρί, για τους φίλους μας τους vegan, αλλά και για όσους προτιμούν κάτι πιο ελαφρύ, νηστεύουν, έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή απλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!
Ένας τρόπος μαγειρέματος της γλυκοκολοκύθας, είναι να την αντιμετωπίσουμε όπως τις πατάτες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ευχάριστα νόστιμο, γλυκό και ελαφρύ πιάτο!