Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Ελαιόλαδο

Ποικιλία ΚορωναίϊκηΗ πιο γνωστή ελληνική ποικιλία.Με χρώμα κίτρινο ζωηρό, γεύση φρουτώδης (μέτρια προς έντονη), κατάλληλο για όλες τις χρήσεις, ειδικά προς το τέλος του μαγειρέματος. Ποικιλία ΜαστοειδήςΚαλλιεργείται κυρίως στην Κρήτη…
Διαβάστε περισσότερα...

Αλεύρι!

ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΨΩΜΙ Θα χρειαστούμε: Μια πλαστική λεκάνη για να πλάσουμε το ζυμάρι Μια πετσέτα για να σκεπάσουμε τη λεκάνη, όση ώρα θα φουσκώνει το αλεύρι μας 1 κιλό αλεύρι…
Διαβάστε περισσότερα...

Κατεψυγμένα Λαχανικά

Αγοράζοντας τα λαχανικά στην εποχή τους εξοικονομούμε χρήματα και με την αποθήκευσή τους έχουμε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα για μεγάλο διάστημα. Για να ψύξουμε ολόφρεσκα λαχανικά χρειαζόμαστε Μια μεγάλη κατσαρόλα…
Διαβάστε περισσότερα...

Σπιτική Μαρμελάδα!

Το καλοκαίρι τα φρούτα και τα λαχανικά βρίσκονται σε αφθονία. Χρώματα και αρώματα απλώνονται παντού... Με αφορμή τις δικές σας απορίες αποφασίσαμε να φτιάξουμε έναν οδηγό με όλες τις πληροφορίες…
Διαβάστε περισσότερα...

Οι Θερμοκρασίες του Φούρνου

Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ενός φούρνου αλλάζει από συσκευή σε συσκευή. Μεταβάλλεται ανάλογα με την σχάρα που θα τοποθετήσουμε το σκεύος, την ύπαρξη αέρα ή όχι, ακόμα και από το ίδιο το…
Διαβάστε περισσότερα...

Φτιάχνοντας Αρωματικό Λάδι

Σε 2 απλά βήματα, με φρέσκα ή αποξηραμένα αρωματικά φυτά, σκόρδο, μπαχαρικά, καυτερές πιπερίτσες ή ακόμα και φλούδες από εσπεριδοειδή, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας αρωματικό λάδι! Θα χρειαστούμε…
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS