Ωμοφαγική τούρτα Nocciola
- Κατηγορία Σοκολάτες
Μια ωμοφαγική συνταγή-πειρασμός, για όσους λατρεύουν τη σοκολάτα, αλλά προσέχουν και την υγεία τους! Από την Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη και το αγαπημένο της blog chocamole!
Μια ωμοφαγική συνταγή-πειρασμός, για όσους λατρεύουν τη σοκολάτα, αλλά προσέχουν και την υγεία τους! Από την Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη και το αγαπημένο της blog chocamole!
Συνταγή για μεξικάνικες βραδιές, από το βιβλίο του Matthew Kenney "RAW FOOD REAL WORLD". Εξαιρετικά τάκος, χωρίς κρέας, χωρίς ψήσιμο, χωρίς γλουτένη! Viva Mexico!
Αν έχουμε φράουλες και θέλουμε να φτιάξουμε ένα παγωτό υγιεινό και άπαχο, δηλαδή, χωρίς γάλα, αβγά, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη, τότε μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτή την υπέροχη συνταγή της Αλεξάνδρας Σαρηγιάννη από το chocamole, με εγγυημένα αποτελέσματα!
Τα αβοκάντο, περιέχουν ωφέλιμα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που αποτελούν καλή πηγή βιταμίνης Ε, καλίου και φυτικών ινών. Παράλληλα, έχουν εξαιρετική αντικαρκινική δράση, είναι ευεργετικά για την καρδιά και επιπλέον είναι και αντιφλεγμονώδη. Σε αυτήν λοιπόν την ιδιαίτερα υγιεινή κρέμα σοκολάτας, από την αγαπημένη μας Chocamole, η λιπαρή παρουσία του της επιτρέπει να μην περιέχει ίχνος ξηρού καρπού και ελαίου. Γίνεται πανεύκολα και γρήγορα, με μόνη μας φροντίδα τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα!