Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Focaccia με δενδρολίβανο και λεμονοπίπερο - Focaccia with rosemary and lemon pepper

Ένα αμιγώς Ιταλικό ψωμί που έχουμε αγαπήσει πολύ και είναι ότι πρέπει για σαντουιτσάκια γεμισμένα με νοστιμιές που αγαπάμε, για συνοδευτικό στο φαγητό μας ή για να φτιάξουμε μπρουσκέτες!

*Focaccia: Παραδοσιακό ιταλικό ψωμί, παρόμοιο σε υφή με ζύμη πίτσας. Είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία και συνήθως αρωματίζεται με καρυκεύματα και βότανα. Το Focaccia al Rosmarino (focaccia με δενδρολίβανο), μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ορεκτικό, σνακ, βάση πίτσας ή και για σάντουιτς.

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...

Κανελόνια με ραγού μανιταριών

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος, για να ικανοποιήσουμε την πείνα και τα γούστα διαφορετικών ανθρώπων, είναι το να φτιάξουμε ζυμαρικά. Αν αποφασίσουμε να φτιάξουμε κανελόνια, τότε το πιάτο των ζυμαρικών γίνεται πιο μερακλήδικο και σερβίρεται ακόμα και σε επίσημο τραπέζι.

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS