Μους σοκολάτα με τόφου
- Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου
Ότι πρέπει για τους εραστές της σοκολάτας, για να κεράσουμε φίλους ή για ένα ρομαντικό διάλειμμα.
Ότι πρέπει για τους εραστές της σοκολάτας, για να κεράσουμε φίλους ή για ένα ρομαντικό διάλειμμα.
Ο διάσημος ωμοφάγος σεφ Russel James δημιούργησε για όλους εμάς υπέροχες σοκολατένιες καρδιές για να κάνουν την κάθε μας μέρα ξεχωριστή. Για ωμοφάγους και όχι μόνο!
Ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ, που μπορούμε να έχουμε πάντα στην τσάντα μας, στο σχολείο, στο γραφείο, στο δρόμο, μετά την άθληση ή ακόμα και στο σπίτι σαν συνοδευτικό για τον καφέ ή το τσάι.
Φτιάχνουμε τις δικές μας μπάρες δημητριακών, που μας δίνουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.
Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.