>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Παγωτό αβοκάντο-λάιμ στο λεπτό!

Παγωτό αβοκάντο-λάιμ στο λεπτό!
Εύκολη

Ένα παγωτό ιδιαίτερο και πολύ γευστικό, που θα μας ενθουσιάσει! Το αβοκάντο του δίνει μια εξαίρετη μαστιχωτή υφή, ενώ το λάιμ με το άρωμά του επιβάλλεται στη λιπαρή γεύση που χαρακτηριστικά διαθέτει το αβοκάντο και την ακυρώνει. Δεν κρυσταλλώνει και το κυριότερο δεν χρειάζεται παγωτομηχανή!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 03:30
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι, μέχρι να γίνει το μείγμα μας ομοιογενές.
    2. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
    3. Σε 3-4 ώρες το παγωτό μας θα είναι έτοιμο, χωρίς συνεχές ανακάτεμα και χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής!

    Από το αγαπημένο μας chocamole

    Συστατικά:
    • 2 φλ. ώριμα αβοκάντο, λιωμένα
    • ½ φλ. χυμό λάιμ
    • 2 κ.γ. ξύσμα λάιμ
    • ¾ φλ. μέλι ή αγαύη
    • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
    • λίγο θαλασσινό αλάτι
    Τρόπος μαγειρέματος: Χωρίς μαγείρεμα
    Μερίδες: 4
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
12  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ