Ταλιατέλες με μανιτάρια, σκόρδο και μαϊντανό
Όταν το πιάτο μας απαρτίζεται από ζυμαρικά, μανιτάρια και μαϊντανό, είναι μυρωδάτο, ελαφρύ και έτοιμο σε ελάχιστο χρόνο! Καλή μας όρεξη!
Εκτέλεση - Directions
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Παράλληλα, σε ένα βαθύ τηγάνι τοποθετούμε τα μανιτάρια με 1 ½ κούπα νερό και λίγο αλάτι και τα σοτάρουμε μέχρι να χάσουν τα υγρά τους.
- Μεταφέρουμε τα μανιτάρια σε ένα πιάτο.
- Λιώνουμε την μαργαρίνη και την σοτάρουμε με το σκόρδο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
- Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 300 γρ. μανιτάρια
- 2 κ.σ. μαϊντανό
- 4 κ.σ. φυτική μαργαρίνη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάρκεια:
00:20
Δυσκολία:
Εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Μάθετε μικρά μυστικά για τα μανιτάρια, εδώ!
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Τηγάνι
Μερίδες:
4
Πρόταση για Ποτό:
Cabernet Sauvignon Μανόλη Καραβιτάκη από την περιοχή των Χανίων της Κρήτης.
Cabernet Sauvignon/Επιτραπέζιος Οίνος.
Βαθυκόκκινο χρώμα. Πυκνό άρωμα από ζαχαρωμένα κόκκινα φρούτα, συνοδευόμενο από νότες βανίλιας, πικάντικων μπαχαρικών και διακριτικούς ζωικούς τόνους. Στη γεύση δείχνει αρχικά “γλυκό”, ενώ στη συνέχεια δείχνει την ικανοποιητική δομή του αλλά και τις εξαιρετικά ποιοτικές και “νόστιμες” τανίνες του.