>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Ταμπουλέ

Φωτογραφία: cyclonebill Φωτογραφία: cyclonebill
Εύκολη

Αγαπημένη συνταγή, είτε την τρώμε σαν σαλάτα είτε σαν κυρίως πιάτο.

Εκτέλεση - Directions

    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό που βράζει και μόλις αρχίσει να κοχλάζει το νερό ξανά κατεβάζουμε από τη φωτιά και το σουρώνουμε.
    2. Αφήνουμε το πλιγούρι να κρυώσει σε μια πιατέλα.
    3. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τις ντομάτες και τα βάζουμε στη πιατέλα.
    4. Προσθέτουμε το σχοινόπρασο.
    5. Ανακατεύουμε σε μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον πελτέ, το ελαιόλαδο, το χυμό του λεμονιού και τα μπαχαρικά και περιχύνουμε τη σαλάτα.
    6. Ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο.
    Συστατικά:
    • 500 γρ. πλιγούρι
    • 3 ντομάτες
    • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
    • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
    • ¼ φλ. ελαιόλαδο
    • Χυμό από 1 λεμόνι
    • 1 μεγάλο άσπρο ξερό κρεμμύδι
    • 2 σκελίδες σκόρδο
    • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
    • 1 κ.γ. κανέλα
    • Αλάτι
    • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    Μερίδες: 4 άτομα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
7  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ