Πράσινο τζατζίκι
Ένα τζατζίκι ιδιαίτερο και... πράσινο! Μια υπέροχη συνταγή της Αλεξάνδρας Σαρηγιάννη από το chocamole, με εγγυημένα αποτελέσματα! Νοστιμότατο, παρά την απουσία του κλασσικού γιαουρτιού, ιδανική λύση για μια υγιεινή πρόταση σε τραπέζι φίλων, με μεζεδάκια, ποτό και καλή διάθεση!
Εκτέλεση - Directions
- ½ κιλό ώριμα αβοκάντο
- 1 μεγάλο αγγούρι (τριμμένο και στραγγισμένο)
- 1/5 φλ. ελαιόλαδο
- 3-5 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα με το πόσο δυνατό το θέλουμε)
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.γ. δυόσμο (ή άνηθο)
Διάρκεια:
00:10
Δυσκολία:
Πολύ εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά στο μπλέντερ, μέχρι να έχουμε ένα μείγμα πηκτό και αφράτο. Απλά, εύκολα, γρήγορα!
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Χωρίς μαγείρεμα
Μερίδες:
4
Κατηγορία
Ορεκτικά-Μεζέδες
Ετικέτες
- ορεκτικά
- ορεκτικά μεζέδες
- τζατζίκι
- πολύ εύκολη
- εύκολα και γρήγορα
- πρωτάρηδες
- φοιτητές
- μπλέντερ
- αβοκάντο
- αγγούρι
- ελαιόλαδο
- σκόρδο
- ξύδι
- δυόσμος
- άνηθος
- υγιεινές συνταγές
- υγιεινή διατροφή
- υγιεινό
- υγιεινά
- υγεία
- χορτοφαγία
- ωμοφαγία
- vegetarian
- vegan
- glutenfree
- gluten free
- χωρίς γλουτένη
- χωρίς μαγείρεμα
- νηστεία
- νηστίσιμο
- σαρακοστή