Τούρκικη πιπεροντομάτα
Ένα νόστιμο ορεκτικό, εύκολο, γρήγορο και οικονομικό!
Εκτέλεση - Directions
- Σ' ένα γουδί λιώνουμε το σκόρδο, με μια πρέζα αλάτι.
- Βάζουμε το σκόρδο με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια δεμένη αλοιφή.
- Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- 1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες
- 2/3 φλ. καρύδια
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. κόλιανδρο
- ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
- ½ φλ. μαϊντανό
- Θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μεζέ για ούζο ή ρακή.
Διάρκεια:
00:15
Δυσκολία:
Πολύ εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Χωρίς μαγείρεμα
Μερίδες:
2 φλιτζάνια
Πρόταση για Ποτό:
Κατηγορία
Ορεκτικά-Μεζέδες
Ετικέτες
- ντομάτες
- κόλιανδρος
- εύκολα και γρήγορα
- ουζομεζέδες
- Τουρκία
- μεζέδες
- σαρακοστή
- νηστεία
- νηστίσιμο
- vegetarian
- vegan
- χορτοφαγία
- σκόρδο
- Πιπεριές Φλωρίνης
- καρύδια
- ελαιόλαδο
- μαϊντανός
- πιπέρι καγιέν
- Καθαρά Δευτέρα
- ντιπ
- ορεκτικά
- δίαιτα
- υγιεινές συνταγές
- υγιεινή διατροφή
- υγιεινό
- υγιεινά
- υγεία
- glutenfree
- gluten free
- χωρίς γλουτένη
- καλοκαίρι
- πολύ εύκολη
- πρωτάρηδες
- φοιτητές
- χωρίς μαγείρεμα
- πάρτι