Ντιπ με ταχίνι
Μια νηστίσιμη και πολύ θρεπτική πρόταση για... βαθιές βουτιές, με ζεστές πιτούλες!!
Εκτέλεση - Directions
- Ρίχνουμε το ταχίνι, το σκόρδο, το χυμό των λεμονιών, λίγο αλάτι και το μισό ελαιόλαδο στο μπλέντερ και ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
- Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το βάζουμε στο ψυγείο.
- Σερβίρουμε σε μπολ και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
- 250 γρ. ταχίνι
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- Χυμός από 2 λεμόνια
- 2 φλ. βραστό νερό
- Αλάτι
- Πάπρικα για το στόλισμα
Διάρκεια:
00:10
Δυσκολία:
Εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Χωρίς μαγείρεμα