Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Πέστο μαϊντανού με κάπαρη και φιστίκια

Πέστο μαϊντανού με κάπαρη και φιστίκια
Πολύ εύκολη

Η φρεσκάδα του μαϊντανού, η σπιρτάδα της κάπαρης και η πλούσια γεύση των φιστικιών μπλέκονται αρμονικά δίνοντάς μας ένα πέστο με ισχυρή προσωπικότητα!

της Χριστίνας Κούλη

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:20
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Πολτοποιούμε στο μούλτι, το μαϊντανό, το βασιλικό, την κάπαρη και το σκόρδο μαζί με το λεμόνι και 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
    2. Προσθέτουμε τα φιστίκια με τα μπαχαρικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα προσθέτοντας και το υπόλοιπο λάδι σταδιακά.
    3. Προσθέτουμε το πέστο σε ζεστά ζυμαρικά ή το απλώνουμε σε κράκερς, σαλάτες ή σάντουιτς.
    Συστατικά:
    • 1 + ⅔ φλ. μαϊντανό ​
    • ⅓ φλ. βασιλικό πλατύφυλλο
    • 1 φλ. ανάλατα, ψημένα και ξεφλουδισμένα φιστίκια αράπικα
    • 2 κ.σ. κάπαρη
    • 3 κ.σ. χυμός λεμονιού
    • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 1 σκ. σκόρδο
    • ½ κ.γ. σουμάκ
    • αλάτι
    • πιπέρι
    Τρόπος μαγειρέματος: Χωρίς μαγείρεμα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
19  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή