Λαχανικά με νούντλς
Ένα γρήγορο και ελαφρύ πιάτο, με αρωματικά λαχανικά που προσφέρουν μια κινέζικη νότα στο τραπέζι μας!
Εκτέλεση - Directions
- Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τις φουντίτσες του μπρόκολου, τις αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και στη συνέχεια, στο ίδιο νερό, βράζουμε τα νούντλς, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, μαζί με το κολοκύθι (το αφαιρούμε στα πρώτα 4-5' από την κατσαρόλα).
- Κόβουμε το τόφου σε κύβους και το σωτάρουμε σε μικρό τηγάνι, χρησιμοποιώντας μια κούπα από το νερό της κατσαρόλας.
- Κόβουμε την πιπεριά σε ζιλιέν μπαστουνάκια και το κολοκύθι και το καρότο σε κυβάκια.
- Ανακατεύουμε σ' ένα μπολ όλα τα λαχανικά μαζί με τα νουντλς και το τριμμένο τυρί.
- Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τα νούντλς.
- Στολίζουμε με λίγα φυλλαράκια δυόσμου και σερβίρουμε!
- 100 γρ. νουντλς βρασμένα
- 100 γρ. τόφου
- 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά
- 1 κολοκυθάκι
- 1 καρότο
- 100 γρ. μικρές φουντίτσες μπρόκολου
- 2 κ.σ. τριμμένο φυτικό τυρί
- μερικά φύλλα δυόσμου
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξύδι λευκό
- 2 κ.γ. μουστάρδα dijon
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/4 κ.γ. ζάχαρη μαύρη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάρκεια:
00:45
Δυσκολία:
Εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Συστατικά:
Για τη Σάλτσα Μουστάρδας
Τρόπος μαγειρέματος:
Κατσαρόλα
Μερίδες:
2
Κατηγορία
Λαχανικά