>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Πράσα τηγανιτά με ντοματάκια και κάπαρη

Σαλάτα ή ορεκτικό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα! Με απλές κινήσεις και ελάχιστα υλικά, έχουμε ένα πιάτο νόστιμο και ασυνήθιστο!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:45
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Καθαρίζουμε τα πράσα, τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε σε ραβδάκια των 10 εκ.
    2. Τα ρίχνουμε σε ελαφρά αλατισμένο νερό που βράζει μέχρι να μαλακώσουν και προς το τέλος, προσθέτουμε και τα ντοματίνια.
    3. Στραγγίζουμε καλά και πιέζουμε τα πράσα να φύγει το νερό τους.
    4. Αλευρώνουμε τα πράσα και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
    5. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τις σκελίδες σκόρδου κομμένες σε φετούλες.
    6. Τοποθετούμε σε μια πιατέλα, προσθέτουμε κάπαρη και μαϊντανό, περιχύνουμε με λαδόξιδο και αλατοπιπερώνουμε.
    Συστατικά:
    • 1 κιλό πράσα
    • 10 ντοματάκια
    • 2 κ.σ. κάπαρη
    • Αλάτι
    • 2 σκελίδες σκόρδο
    • ¼ φλ. ξύδι
    • Αλεύρι
    • Ελαιόλαδο
    • Ψιλοκομμένο μαϊντανό
    • Πιπέρι
    Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
    Μερίδες: 4
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
17  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ