Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Spiroulina PLATENSIS: Η φυσική υπερτροφή σου!

Πρώτος μήνας του χρόνου!
Aς υποδεχτούμε το 2023 με τη Spiroulina PLATENSIS, τη φυσική υπερτροφή με τα πολλαπλά οφέλη στην υγεία!

esoteriki arthro45

Η Spiroulina PLATENSIS:

  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό

    Διαθέτει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να θωρακίσει τον οργανισμό μας, όπως φυκοκυανίνη & βιταμίνη Ε, που είναι αντιοξειδωτικοί παράγοντες, Β-καροτένιο, που καταστρέφει τα μικρόβια, ψευδάργυρο και σελήνιο, που συμβάλλουν στην παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων.

    Ήξερες ότι... σε περίπτωση ασθένειας, η Spiroulina PLATENSIS επιταχύνει την ανάρρωση;
  • Έχει αντιιική δράση
    Αποτελεί 'ασπίδα' έναντι των ιών, καθώς αποτρέπει τη διείσδυσή τους στα κύτταρα.
    Πιο συγκεκριμένα, η συμβολή της Spiroulina PLATENSIS στην πρόληψη & νοσηλεία από COVID-19 αναδείχθηκε από πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Παθολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης από τους Δρ. Ηλία Ε. Μαζοκοπάκη & Δρ. Μαρία Γ. Παπαδομανωλάκη & δημοσιεύθηκε στο European Journal of Medical and Health Sciences. Δες τη μελέτη εδώ!
  • Συμβάλλει στην αποτοξίνωση
    Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως β-καροτένιο, βιταμίνη Ε, σελήνιο κ.ά.
    Επιπλέον, διαθέτει την πιο αντιοξειδωτική πρωτεΐνη, τη φυκοκυανίνη, η οποία αναστέλλει τη δράση των ελευθέρων ριζών και περιορίζει την τοξικότητα των φαρμάκων & των βαρέων μετάλλων.
  • Βοηθά στην απώλεια βάρους
    Διαθέτει θρεπτικά συστατικά που αφυπνίζουν τον μεταβολισμό, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο, αμινοξέα που δραστηριοποιούν τον μεταβολισμό, φυτικές ίνες κ.ά.
    Επιπλέον, αποτελεί 100% φυσικό βοήθημα αδυνατίσματος, καθώς αναπληρώνει τις ελλείψεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον οργανισμό & δεν τον επιβαρύνει με επιπλέον θερμίδες.
  • Χαρίζει άμεση ενέργεια
    Συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας χάρη στο πλήθος θρεπτικών συστατικών που περιέχει, μεταξύ των οποίων πρωτεΐνη (55-70%), που προσφέρει ενέργεια, σίδηρο, που χαρίζει αίσθημα ευεξίας και προλαμβάνει από το αίσθημα αδυναμίας, σύμπλεγμα βιταμινών Β, που βελτιώνουν τις αποδόσεις, χαρίζουν ευεξία και ανακουφίζουν από το αίσθημα κόπωσης & μαγνήσιο, που συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας.
  • Αυξάνει τα επίπεδα σιδήρου
    Αποτελεί τη φυσική λύση σε προβλήματα που συνδέονται με την έλλειψη σιδήρου, καθώς διαθέτει μεγάλες ποσότητες σιδήρου υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.

    Ήξερες ότι... Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει περισσότερο σίδηρο ακόμη κι απ’ το συκώτι;

Μάθε περισσότερα για τη Spiroulina PLATENSISwww.spiroulina.gr

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή