>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Νέα Φυτικά Ροφήματα Βιτάμ!

Νέα 100% φυτικά ροφήματα Βιτάμ! Φυτικά και πίνονται!

Μια ακόμη γευστική απάντηση στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις δίνει το ΒΙΤΑΜ, λανσάροντας τρία 100% φυτικά ροφήματα που συμβαδίζουν απόλυτα με τις πολύτιμες αξίες της ευεργετικής για τον οργανισμό φυτικής διατροφής.

Και τα 3 είναι υπέροχα!

  • Βιτάµ Ρόφηµα Σόγιας: Δίνει γεύση, ενέργεια και βιταµίνες στο πρωινό ξεκίνηµα, ενώ είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας και έχει χαµηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
  • Βιτάµ Ρόφηµα Αµυγδάλου: Αποτελεί τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τη βελούδινη υφή και την απαλή γεύση αµυγδάλου. Συνδυάζει ποικιλία θρεπτικών συστατικών και έχει χαµηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
  • Βιτάµ Ρόφηµα φουντούκι και κακάο: Μοναδική γεύση, που συνδυάζει τη θρεπτική αξία του φουντουκιού µε το ακαταμάχητο άρωµα του κακάο, ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις.

Αντίστοιχα εντυπωσιακό με τη γεύση των νέων 100% φυτικών ροφημάτων ΒΙΤΑΜ είναι και το μοναδικό διατροφικό προφίλ τους: είναι πηγή απαραίτητων ω-3 & ω-6 λιπαρών και πλούσια σε βιταμίνη D, συστατικά που δεν τα προσλαμβάνουμε σε επαρκείς ποσότητες στην Ελλάδα. Επιπλέον, είναι πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνες Β2 & Β12, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, δεν περιέχουν λακτόζη ή γλουτένη, είναι νηστίσιμα και κατάλληλα για διατροφή vegan και ελεύθερα από χρωστικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες.

Δοκιμάστε τα και απολαύστε τα κρύα ή ζεστά, σκέτα ή σε γλυκές και αλµυρές συνταγές, καθώς και σε λαχταριστά smoothies.

VitamVegan2

Διαβάστε περισσότερα...

Ενεργειακό Buddha bowl!

Πάντα ήμουν οπαδός του "βάζω ό,τι λαχανικό υπάρχει στο ψυγείο σε ένα μεγάλο μπολ και απολαμβάνω!". Από τα τέλη του 2017 όμως, αυτό το μπολ έχει πλέον ένα όνομα, αλλά με αμέτρητες παραλλαγές (αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας του!). Buddha bowlΣυνδυάζει σιτηρά (ρύζι, κεχρί, κινόα), ωμά και μαγειρεμένα λαχανικά (ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ότι έχει ξεμείνει στο ψυγείο μας), πρωτεΐνη (φακές, ρεβίθια, φασόλια), καλά λιπαρά (αβοκάντο, ξηρούς καρπούς) και ένα dressing (απλή βινεγκρέτ ή μια σάλτσα από ταχίνι).
Για τη συγκεκριμένη συνταγή, μιας και είχαν ξεμείνει μαγειρεμένα ρεβίθια και χούμους, χρησιμοποίησα αυτά για την πρωτεΐνη.

της Χριστίνας Κούλη

Διαβάστε περισσότερα...

Athens Zero Waste Festival 2018

Το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα για τον zero waste τρόπο ζωής είναι γεγονός!

Το Πλαστικουργείο, το Refill Greece και το LUDD makerspace διοργανώνουν την Κυριακή 3 Ιουνίου, το πρώτο Zero Waste Festival στον χώρο του LUDD στο Μεταξουργείο!
Το zero waste είναι εύκολο, είναι οικονομικό και μας αφορά όλους και όλες!

Το Athens Zero Waste Festival απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να ανακαλύψει αυτόν τον τρόπο ζωής, ενδιαφέρεται για το περιβάλλον, το μινιμαλισμό ή θέλει απλά να μάθει περισσότερα για απλές οικολογικές αλλαγές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητα μας! Το zero waste είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο κίνημα, που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Είναι οικονομία, είναι οικολογία και κυρίως είναι πολιτισμός!

Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικά με το περιβάλλον, το zero waste, το μινιμαλισμό και τη περμακουλτούρα και δημιουργικά/καλλιτεχνικά εργαστήρια. Γνωριμία με σημαντικές δράσεις στη χώρα μας, που ασχολούνται ενεργά με τη μείωση των απορριμάτων, την ανακύκλωση, την επανάχρηση και την κυκλική οικονομία, καθώς και με zero waste friendly προϊόντα!

Περισσότερες πληροφορίες στο Athens Zero Waste Festival

Διαβάστε περισσότερα...

Μπάμιες φούρνου!

Ένα κλασικό πιάτο κατσαρόλας, σε εκδοχή φουρνιστή! Ο συνδυασμός των συνοδευτικών λαχανικών του σε σωταρισμένη και ωμή μορφή, οδηγεί σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον γευστικό αποτέλεσμα, που καθορίζεται από μια αλντέντε υφή στο στόμα και μια γλυκύτητα στην επίγευση.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ