Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μανιταρόσουπα βελούδινη

Τα μανιτάρια ή αμανίτες όπως τα λένε οι Κρητικοί, είναι ίσως το δημοφιλέστερο έδεσμα τα τελευταία χρόνια στο μεσογειακό τραπέζι. Ψητά, παναρισμένα στο τηγάνι, στο κυρίως πιάτο ή σούπα, ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και διεγείρουν τους γευστικούς μας κάλυκες.

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Φακόρυζο διαφορετικό με ταχίνι

Ως γνωστόν, φακές συν ρύζι ίσον πρωτεΐνη άρα σούπερ φαγητό θα γίνει! Αν βάλουμε και ταχίνι μιλάμε για διατροφική βόμβα και γεύση στο μάξιμουμ. Το φακόρυζο όπως δεν το έχουμε ξαναδεί, διαφορετικό!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Μινεστρόνε

Η διάσημη ιταλική σούπα μινεστρόνε, προέρχεται από τη λέξη minestra που σημαίνει σούπα. Τη συναντά κανείς σε όλη τη χώρα σε διάφορες παραλλαγές, όπως "αλα Μιλανέζε", "αλα Τζενοβέζε", "αλα Πιεμοντέζε" κλπ και αποτελεί την ιδανική λύση για ορεκτικό, ιδίως όταν ακολουθεί κυρίως πιάτο ζυμαρικών. Παρ' όλα αυτά, πολλοί την επιλέγουν ως κυρίως πιάτο και, επειδή είναι ελαφριά, είναι το τέλειο βραδυνό!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS