Ωμοφαγικό χούμους με λιαστή ντομάτα
- Κατηγορία Ορεκτικά-Μεζέδες
Το αγαπημένο μας ντιπ από τον Λίβανο σε μία εύκολη, ωμή και εξαιρετικά γευστική εκδοχή!
Το αγαπημένο μας ντιπ από τον Λίβανο σε μία εύκολη, ωμή και εξαιρετικά γευστική εκδοχή!
Ένα πατέ τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο γευστικό!
της Βίκυς Χριστοπούλου
Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.
Μια ωμοφαγική συνταγή-πειρασμός, για όσους λατρεύουν τη σοκολάτα, αλλά προσέχουν και την υγεία τους! Από την Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη και το αγαπημένο της blog chocamole!