Ωμοφαγικό πατέ ηλιόσπορου
- Κατηγορία Ορεκτικά-Μεζέδες
Ένα πατέ τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο γευστικό!
της Βίκυς Χριστοπούλου
Ένα πατέ τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο γευστικό!
της Βίκυς Χριστοπούλου
Ο διάσημος ωμοφάγος σεφ Russel James δημιούργησε για όλους εμάς υπέροχες σοκολατένιες καρδιές για να κάνουν την κάθε μας μέρα ξεχωριστή. Για ωμοφάγους και όχι μόνο!
Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.
Μια ωμοφαγική συνταγή-πειρασμός, για όσους λατρεύουν τη σοκολάτα, αλλά προσέχουν και την υγεία τους! Από την Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη και το αγαπημένο της blog chocamole!