Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Ντιπ τόφου με δυόσμο - Mint tofu dip

Αν θέλουμε να συνοδεύσουμε ένα φαγητό που έχει σχετικά βαριά γεύση, ώστε να το ισορροπήσουμε, μια ιδιαίτερα εύκολη λύση είναι αυτό το αρωματικό ντιπ. Παράλληλα, παραμένει super επιλογή ορεκτικού, για να "βουτήξουμε" τα στικς λαχανικών και τα κριτσινάκια μας και να τσιμπολογήσουμε με καλή παρέα κι ένα ποτηράκι κρασί!

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...

Focaccia με δενδρολίβανο και λεμονοπίπερο - Focaccia with rosemary and lemon pepper

Ένα αμιγώς Ιταλικό ψωμί που έχουμε αγαπήσει πολύ και είναι ότι πρέπει για σαντουιτσάκια γεμισμένα με νοστιμιές που αγαπάμε, για συνοδευτικό στο φαγητό μας ή για να φτιάξουμε μπρουσκέτες!

*Focaccia: Παραδοσιακό ιταλικό ψωμί, παρόμοιο σε υφή με ζύμη πίτσας. Είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία και συνήθως αρωματίζεται με καρυκεύματα και βότανα. Το Focaccia al Rosmarino (focaccia με δενδρολίβανο), μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ορεκτικό, σνακ, βάση πίτσας ή και για σάντουιτς.

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...

"Τηγανητές" γλυκοπατάτες φούρνου - Sweet potato oven fries

Πιο υγιεινές σε σχέση με τις πραγματικά τηγανητές πατάτες, αλλά χωρίς λιγότερη γεύση! Ίσα-ίσα, θα τις αγαπήσουμε περισσότερο και θα τις βάλουμε στην κουζίνα μας και τη ζωή μας.

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS