Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μανιτάρια με σκόρδο στο πήλινο

Μανιτάρια με σκόρδο στο πήλινο
Πολύ εύκολη

Μια πανεύκολη συνταγή για μανιτάρια, που μπορεί να τη φτιάξει ο καθένας. Μπορούμε να τα απολαύσουμε σαν ορεκτικό αλλά και σαν κυρίως πιάτο, με τη συνοδεία φρεσκοψημένου ψωμιού και δροσερής ρακής!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:35
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Πλένουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε σ' ένα μπολ, με το αλάτι, το σκόρδο και το λάδι.
    2. Τα βάζουμε σ' ένα πήλινο βαθύ σκεύος και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20'.
    3. 5' πριν τα βγάλουμε από το φούρνο, τα ραντίζουμε με το κονιάκ.
    4. Τα σερβίρουμε ζεστά, με φρεσκοψημένο ψωμί!
    Συστατικά:
    • 500 γρ. λευκά μανιτάρια
    • 6 σκελίδες σκόρδο
    • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
    • ½ κ.γ. αλάτι
    • 1 κ.σ. κονιάκ
    Τρόπος μαγειρέματος: Φούρνος
    Μερίδες: 2
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
7  ψήφοι
©Lovecooking.gr