Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Βίκυ Χριστοπούλου

Βίκυ Χριστοπούλου

Γεννήθηκα στο Σικάγο, βόρεια, μαζί με τους γκάνγκστερ. Η μοίρα με έφερε στην Ελλάδα και έκτοτε δηλώνω Καλαματιανή αν και τα τελευταία χρόνια η Νέα Σμύρνη είναι το σπίτι μου.

Δουλειές έχω κάνει και κάνω πολλές, καμιά όμως δεν με γεμίζει και έτσι κατέληξα να διοχετεύω το πάθος μου στη μαγειρική. Χορτοφάγος γαρ, λατρεύω ότι είναι πράσινο, φρέσκο και μοσχομυριστό, σαν το δυόσμο για παράδειγμα. Δηλώνω πλήρη υποταγή μπροστά στα lime , τις σοκολάτες, τα αβοκάντο και τα μπαχαρικά. Αχ, αυτά τα μπαχαρικά...εφευρίσκω συνταγές μόνο και μόνο για να τα ελευθερώνω από τα βαζάκια τους.

Επιπλέον άχρηστες προσωπικές πληροφορίες: αστρολόγος, crazy cat lady, βιβλιοφάγος, μεταφράστρια, κηροπλάστης, γκατζετάκιας (κυρίως όσον αφορά την κουζίνα), ακούραστη πλεκτομηχανή, pluviophile, αθεράπευτη περίπτωση OCD, γιογκίνι, λάτρης του καλομαγειρεμένου φαγητού. Το τελευταίο, αδιαπραγμάτευτο.

URL Ιστότοπου: http://funkyveglife.wordpress.com/

Ντιπ τόφου με δυόσμο - Mint tofu dip

Αν θέλουμε να συνοδεύσουμε ένα φαγητό που έχει σχετικά βαριά γεύση, ώστε να το ισορροπήσουμε, μια ιδιαίτερα εύκολη λύση είναι αυτό το αρωματικό ντιπ. Παράλληλα, παραμένει super επιλογή ορεκτικού, για να "βουτήξουμε" τα στικς λαχανικών και τα κριτσινάκια μας και να τσιμπολογήσουμε με καλή παρέα κι ένα ποτηράκι κρασί!

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS