Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Σεμινάριο Vegan Κουζίνας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΠΑΣΤΕΡ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων για το σεμινάριο εξειδίκευσης, Vegan Chef στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός του σεμιναρίου εξειδίκευσης Vegan Chef είναι να προσφέρει το απαιτούμενο θεωρητικό και πρακτικό πλαίσιο της χορτοφαγικής κουζίνας, να εκπαιδεύσει και να εξελίξει τους συμμετέχοντες μέσα από hands on μαθήματα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής, υπό την καθοδήγηση του μοναδικού Vegan Chef της βορείου Ελλάδος, Μάνου Γρηγορόπουλου.

Το πρόγραμμα σπουδών έχει διάρκεια 120 ώρες και περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Vegan Κουζίνα: Τι είναι;
  • Μανιτάρια ως υποκατάστατο του κρέατος
  • Vegan Street Food
  • Vegan "ψάρια" & τρόποι παρασκευής
  • Vegan "κρέας" & τρόποι παρασκευής
  • Σαλάτες & Αλοιφές
  • Gluten Free
  • Ωμοφαγία - Vegan Raw
  • Επιδόρπια
  • Vegan Brunch

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Σε Chefs, Pastry Chefs, Baker Chefs, σε σπουδαστές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντές τους πάνω στο αντικείμενο τους, μέσα από τις τεχνικές της Vegan Κουζίνας και Διατροφής ανακαλύπτοντας συνταγές για Vegans,  Raw Vegans, Vegeterians, Pesceterians κ.ά.
  • Σε επαγγελματίες συναφών κλάδων (Γιατρούς, Διαιτολόγους – Διατροφολόγους, Προπονητές, κα.) που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο γνωστικό τους background τη vegan διατροφή
  • Σε όλους όσους έχουν υιοθετήσει τη Vegan κουλτούρα ή ενδιαφέρονται για εναλλακτική διατροφή και θέλουν να γνωρίσουν τα υλικά, τις συνταγές και τις τεχνικές της χορτοφαγικής κουζίνας

*Οι Θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων για το πρόγραμμα εξειδίκευσης κάνε κλικ ΕΔΩ

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 281 282 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  www.paster.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Χειροποίητο αρωματικό λεμονοπίπερο - Homemade lemon pepper seasoning

Ένα από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά, που δεν θα χρειαστεί να πάμε στα μπαχαράδικα για να το προμηθευτούμε. Έτοιμο στην κουζίνα μας, ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία!

της Βίκυς Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...

Σαλάτα παντζάρι - κολοκύθι με σως αβοκάντου

Ένα πιάτο γεμάτο υγεία, χρώμα και γεύση, που μπορούμε να το απολαύσουμε σαν σαλάτα αλλά και σαν κυρίως πιάτο​. Μια διαφορετική μακαρονάδα, φτιαγμένη από 2 αγαπημένα λαχανικά, που την κάνουν απολαυστική, ακόμα και πριν τη γευτούμε!

Της Χριστίνας Κούλη

Διαβάστε περισσότερα...

Σπιτική λεμονάδα για 2!

Όταν η φύση μας δίνει λεμόνια πρέπει να βρούμε γρήγορους και πρακτικούς τρόπους να τα εκμεταλλευτούμε! Δεν χρειάζεται όμως πάντα να έχουμε τόνους από αυτά. Μπορούμε και με 2-3 λεμόνια, σε ελάχιστα μόλις λεπτά, να φτιάξουμε ένα υγιεινό, νόστιμο και τονωτικό αναψυκτικό!

της Χριστίνας Κούλη

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS