Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μπακλαβάς χωρίς αλεύρι, ζάχαρη και βούτυρο

Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυδωνόπαστο απ’ το Αργοστόλι

Μετρ του είδους οι Κεφαλλονίτες με τα παστέλια και τις μάντολες τους, μας δίνουν αυτή την προπολεμική συνταγή αποκλειστικά για το LoveCooking.gr.

8-10 Διαβάστε περισσότερα...

Μπακλαβάς με φιστίκια Αιγίνης

Ο μπακλαβάς (Τουρκικά Baklava) είναι ένα γλύκισμα που συναντάται σε πολλές κουζίνες της Μέσης Ανατολής και των πρώην Οθωμανικών χωρών. Το γλύκισμα φτιάχνεται με ζύμη φύλλου και περιέχει γέμιση ξηρών καρπών, συνήθως φουντούκι, φιστίκι ή καρύδι, και παίρνει την γλυκιά του γεύση από σιρόπι ζάχαρης ή μελιού.

01:20 24 μερίδες Διαβάστε περισσότερα...

Γαλακτομπούρεκο

Ένα αρωματικό γλυκό για να κλείσετε εντυπωσιακά ένα δείπνο με φίλους. Η πλούσια κρέμα με άρωμα πορτοκαλιού θα «γαργαλίσει» τον ουρανίσκο σας και θα σας αφήσει μία αίσθηση φρεσκάδας.

01:10 6 - 8 Διαβάστε περισσότερα...

Κανταΐφι νηστίσιμο από την Κωνσταντινούπολη

Ένα γλυκό που αναγνωρίζεις σε κάθε του μπουκιά τη φίνα, ανατολίτικη ράτσα του. Τα φυστίκια εμπλουτίζουν την μεγάλη γκάμα γεύσεών του και ισορροπούν θαυμάσια τη γλύκα του. Με παγωτό ή χωρίς είναι εξαίρετο!

01:00 10 Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση