Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Παγωτό Κανέλα

Παγωτό Κανέλα
Εύκολη

Χαρακτηριστικό παγωτό της Βαρκελώνης απολαυστικό όλες τις ώρες, εύκολο και γρήγορο. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:45
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Σ' ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα μαζί με την κανέλα και το λεμόνι.
    2. Μόλις πάρει βράση το βάζουμε στην άκρη.
    3. Σ' ένα μπολ χτυπάμε καλά τ' αυγά και προσθέτουμε τη ζάχαρη με το υπόλοιπο γάλα.
    4. Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών σιγά στο ζεστό γάλα ανακατεύοντας.
    5. Το ξαναβάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε αλλά δεν θέλουμε να πάρει βράση.
    6. Αφαιρούμε με μια ξύλινη κουτάλα την κανέλα και τη φλούδα.
    7. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε σε τάπερ για την κατάψυξη.
    8. Μετά από 4 ώρες περίπου είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

    Διάρκεια: 45 λεπτά συν το πάγωμα

    Συστατικά:
    • 4 φλυτζάνια γάλα
    • 1 ξύλο κανέλας
    • 1 κομμένη σε Σπιράλ φλούδα λεμονιού
    • 6 κρόκοι αυγών
    • 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη
    Μερίδες: 4 άτομα
    Πρόταση για Ποτό:
    • Με μια τεντούρα Πατρών (λικέρ κανέλας) συνοδεύουμε το παγωτό μας.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
0  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση