Μους σοκολάτα με τόφου
- Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου
Ότι πρέπει για τους εραστές της σοκολάτας, για να κεράσουμε φίλους ή για ένα ρομαντικό διάλειμμα.
Ότι πρέπει για τους εραστές της σοκολάτας, για να κεράσουμε φίλους ή για ένα ρομαντικό διάλειμμα.
Για όλους τους σοκολασμένους! Μπαστουνάκια πορτοκαλιού, με επικάλυψη σοκολάτας - ποτέ μα ποτέ δεν είναι αρκετά!
Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.
Συνδυάζοντας τον αγαπημένο μας χαλβά με τη μαρμελάδα, έχουμε γρήγορα και εύκολα ένα επιδόρπιο ελαφρύ και υγιεινό! Κατάλληλο και για τις μέρες της νηστείας!