Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Κρέμα μασκαρπόνε με λιωμένα κεράσια και βανίλια

Κρέμα μασκαρπόνε με λιωμένα κεράσια και βανίλια
Εύκολη

Πίτσα του τεμπέλη, 3 υπέροχες σαλάτες και για επιδόρπιο; Κρέμα μασκαρπόνε με λιωμένα κεράσια και βανίλια! Aκόμα περισσότερες τέτοιες προτάσεις από τον Jamie Oliver θα βρείτε στο βιβλίο του: 30λεπτα γεύματα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και περιλαμβάνει 50 ολοκληρωμένες προτάσεις για τέλεια τραπεζώματα! 

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:15
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βάζουμε λίγο κρύο νερό σε μεγάλο μπολ.
    2. Προσθέτουμε τον πάγο και τα κεράσια.
    3. Ρίχνουμε το μασκαρπόνε σε ξεχωριστό μπολ, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη.
    4. Προσθέτουμε το ψιλοτριμμένο ξύσμα της κλημεντίνης.
    5. Ρίχνουμε τον πολτό ή το εκχύλισμα βανίλιας στο μπολ.
    6. Ανακατεύουμε καλά.
    7. Μοιράζουμε την κρέμα σε μερικά μπολ για σερβίρισμα, ρίχνουμε από πάνω τα κρύα κεράσια και βάζουμε τα μπολ στο τραπέζι μαζί με μερικά παλμιέ για να βουτάμε.
    Συστατικά:
    • 2 γεμάτες χούφτες θρυμματισμένο πάγο
    • 300 γρ. κεράσια ή άλλα φρούτα εποχής
    • 125 γρ. τυρί μασκαρπόνε
    • 50 ml γάλα
    • 1 γεμάτη κουταλιά ζάχαρη άχνη
    • 1 κλημεντίνη
    • 1 κουταλάκι πολτό ή εκχύλισμα βανίλιας
    • Μερικά παλμιέ ή άλλα βουτήματα για το σερβίρισμα
    Μερίδες: 4
    Tip:
    • Περισσότερες συνταγές του Jamie Oliver θα βρείτε εδώ.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
0  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση