Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Ριγκατόνι σε σάλτσα ραγού Νάπολης

Αυτή την Κυριακή το σπίτι σας θα μυρίσει Νάπολη. Επιχειρήστε αυτό το primo (πρώτο πιάτο) που γίνετε με τα φρεσκοβρασμένα ριγκατόνι και τη σάλτσα που θα βρείτε στην άλλη σελίδα με το μοσχαρίσια ρολά στο Ναπολιτάνικο Ράγού. Άντε και ...canta Napoli, Napoli fiore.

Διαβάστε περισσότερα...

Μοσχαρίσια ρολά με σάλτσα Ragu alla Napoletana

Στην Ιταλία, το ναπολιτάνικο ραγού θεωρείται η επιτομή της σάλτσας ζυμαρικών. Η σάλτσα που δημιουργείται από το αργό βράσιμο ρολών μοσχαριού σε λευκό κρασί και ντομάτα, σερβίρεται με χοντρά ζυμαρικά και ακολουθεί το κρέας σαν δεύτερο πιάτο. Αυτό είναι το κλασσικότερο Κυριακάτικο οικογενειακό πιάτο της Νάπολης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση