Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Καλαμάρι γεμιστό με φέτα και πέστο λιαστής ντομάτας

Καλαμάρι γεμιστό με φέτα και πέστο λιαστής ντομάτας
Μέτρια

Ένα πιάτο που μυρίζει καλοκαιράκι, διακοπές, παρεούλα, βεράντα, θάλασσα, ξεγνοιασιά! Καλοφάγωτο!

Εκτέλεση - Directions

    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Σε ένα μπώλ, λιώνουμε τη φέτα με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το pesto rosso.
    2. Πλένουμε τα καλαμάρια μας, αφαιρούμε το μεγάλο κόκαλο που έχουν και τα γεμίζουμε με το μείγμα μας.
    3. Με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων ή ειδικών σουβλακίων κλείνουμε το κάτω μέρος από τα καλαμάρια για να μην βγεί η γέμιση έξω.
    4. Τα πιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου το πολύ για 10 λεπτά.
    5. Τα καλαμάρια όταν τα ψήνεις πολύ, σκληραίνουν.
    6. Τα σερβίρουμε με μια σως από λεμόνι, λάδι και μουστάρδα και πασπαλίζουμε με κάππαρη.
    Συστατικά:
    • 4 μεγάλα καλαμάρια
    • 400 γρ. φέτα
    • 70 γρ. pesto rosso spread από τη Γεωδή
    • 1 λεμόνι
    • λίγη κάππαρη
    • 1 κουταλάκι μουστάρδα
    • λάδι, πιπέρι

     

     

    Πρόταση για Ποτό:
    • Συνοδέψτε με λευκό κρασί ή ούζο.
    Tip:
    • Αν σας περισέψει γέμιση με φέτα και πέστο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως άλλειμμα σε ζεστό ψωμάκι για να φτιάξετε μπρουσκέτες ή μπορείτε να προσθέσετε λάδι και βαλσάμικο και να ετοιμάσετε μια ωραία σως για σαλάτα.
    • Για το μαγείρεμα της συγκεκριμένης συνταγής χρησιμοποιήσαμε πέστο ρόσσο της εταιρείας Γεωδή γιατί μας αρέσουν πολύ τα συγκεκριμένα προϊόντα και ξέρουμε πως είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι. ώραστόσο, εσείς να έχετε κατά νου πως με οποιοδήποτε pesto λιαστής ντομάτας η συνταγή σας θα πετύχει! Καλοφάγωτη!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
1  ψήφος

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση