Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μύδια σουβλάκι

Μύδια σουβλάκι
Δύσκολη

Νηστεύετε και θέλετε απεγνωσμένα σουβλάκι; Αν ναι, τι θα λέγατε για μια μερίδα μύδια καλαμάκι;

Εκτέλεση - Directions

    Δυσκολία: Δύσκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Περνάτε τα μύδια στο σουβλάκι.
    2. Σε ένα πιάτο βάζετε τις 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι και βάζετε μέσα τα μύδια.
    3. Φροντίζετε να καλύψετε τα μύδια με αλεύρι.
    4. Τινάζετε το περισσευούμενο αλεύρι.
    5. Σε ένα μπολ βάζετε το υπόλοιπο αλεύρι, τη μπύρα, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
    6. Ανακατεύετε καλά μέχρι να φτιάξετε ένα πηχτό χυλό.
    7. Αν είναι πολύ υδαρής βάλτε ακόμα λίγο αλεύρι.
    8. Βάλτε το λάδι να κάψει.
    9. Βάζετε τα σουβλάκια μέσα στο χυλό και αμέσως μετά τα τηγανίζετε στο καυτό λάδι.
    10. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
    11. Σε ένα μικρό μπολ για σάλτσες ανακατεύετε τη σάλτσα σόγιας με το σουσάμι. Σερβίρεται τα μύδια σουβλάκι με τη σάλτσα σόγιας.
    • Διάρκεια: προετοιμασία 7 λεπτά, μαγείρεμα 5 λεπτά
    Συστατικά:
    • 20 μεγάλα μύδια μόνο το εσωτερικό καθαρισμένα
    • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι + 4 κουταλιές αλεύρι
    • 100 ml μπύρα
    • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
    • Λάδι για το τηγάνισμα
    • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    • 4 ξύλινα ή συρμάτινα σουβλάκια
    • 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
    • ½ κουταλάκι του γλυκού σουσάμι
    Μερίδες: 2
    Πρόταση για Ποτό:
    • Ένα Chardonnay ή ένα Sauvignon Blanc είναι το ιδανικό κρασί γι αυτό το πιάτο.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
0  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση