Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Σκορδάτες γαρίδες αλά Σπανιόλα

Σκορδάτες γαρίδες αλά Σπανιόλα
Μέτρια

Ο απόλυτος μεζές. Συνδυασμός απλότητας και ταχύτητας μαγειρέματος. Τις συνοδεύουμε με φρέσκο ψωμί ή λαγάνα για να ευχαριστηθούμε την πεντανόστιμη σαλτσούλα.

Εκτέλεση - Directions

    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Κόβουμε σε λεπτές φέτες το σκόρδο.
    2. Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο, μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
    3. Προσθέτουμε τις γαρίδες καθαρισμένες (έχουμε αφήσει μονάχα την ουρά), μαζί με την καυτερή πιπεριά. Μαγειρεύουμε για 2', τις γυρνάμε και συνεχίζουμε για άλλα 2'.
    4. Προσθέτουμε το κονιάκ, τον μαϊντανό, λίγο αλάτι και σερβίρουμε.
    • Διάρκεια: 8'
    Συστατικά:
    • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 6 σκελίδες σκόρδο
    • 20 μεγάλες γαρίδες
    • 1 ξερή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
    • 1 κ.σ. κονιάκ
    • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
    • Αλάτι
    Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
    Μερίδες: 6
    Πρόταση για Ποτό:
    • Ένα λευκό κρασί σαν το Μοσχοφίλερο θα συνοδεύσει εξαιρετικά τις γαρίδες μας.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
6  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση