Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Παντζαρομπουκίτσες

Παντζαρένιες μπουκίτσες με καρύδι και ξιδάτη σως παντζαριού! Έχουν τέλεια υφή και όταν τις περνάμε και εξωτερικά με τριμμένο καρύδι γίνονται τέλειες! Τραγανές εξωτερικά και βουτυρένιες εσωτερικά και με το ντιπ δίπλα θα γίνουν διπλά ανάρπαστες στα τραπεζώματα! Τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα για πρώτο πιάτο σε τραπέζι. Θα έχουν μεγάλη επιτυχία!

Διαβάστε περισσότερα...

Μπακλαβάς χωρίς αλεύρι, ζάχαρη και βούτυρο

Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS