Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Ζυμαρικά με κολοκύθια και λεμονόχορτο!

Τα ζυμαρικά, είναι μια υπέροχη αγαπημένη τροφή, με αμέτρητους τρόπους διαχείρισής τους στο μαγείρεμα. Εδώ, δοκιμάζουμε έναν από αυτούς, πολύ μυρωδάτο, συνδυάζοντας για τη σάλτσα τους κολοκύθια, κουρκουμά, φρέσκο σκόρδο και ξύσμα λεμονιού. Όσο για την κλασσική λύση του τριμμένου τυριού, την αντικαταστήσαμε και την "εκτοξεύσαμε" με λεμονόχορτο και ξηρούς καρπούς. Μπείτε σ' αυτή τη τροχιά και θα απολαύσετε ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι!

Διαβάστε περισσότερα...

Chutney από μαϊντανό και κάσιους

Αγαπημένο chutney, σαν να λέμε ντιπ, πιο γεμάτο σε γεύση όμως και το συγκεκριμένο...Αγιουρβεδικό! Σύμφωνα με τις οδηγίες της φίλης μας, Ντόρις Λαζάνη, που μαγειρεύει με την καρδιά της.

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Μπακλαβάς χωρίς αλεύρι, ζάχαρη και βούτυρο

Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS