Λαχανικά φούρνου με σως από κάσιους
- Κατηγορία Λαχανικά
Ένας ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα πράσα και το κουνουπίδι μας, δημιουργώντας ένα υγιεινό και πολύ ελαφρύ "σουφλέ", με την κρέμα από κάσιους να του δίνει ιδιαίτερα νόστιμη γεύση!
Ένας ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα πράσα και το κουνουπίδι μας, δημιουργώντας ένα υγιεινό και πολύ ελαφρύ "σουφλέ", με την κρέμα από κάσιους να του δίνει ιδιαίτερα νόστιμη γεύση!
Όσοι μας παρακολουθείτε, θα έχετε ήδη αντιληφθεί, την ιδιαίτερη προτίμησή μας στα μεζεδάκια. Αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη λύση, σε περιπτώσεις που μας έρχονται ξαφνικά φίλοι στο σπίτι και που χρειάζεται να βγούμε ασπροπρόσωποι απέναντι στην συν-τροφικότητά μας!
Της Χριστίνας Κούλη
(Scroll down for recipe in English)
Στη λαϊκή αγορά της Νέας Σμύρνης, ο πάγκος της Εύας και του Κώστα* έχει πάντα εκλεκτά λαχανικά και φρούτα. Τις προάλλες λοιπόν, βρήκα ωραιότατο Kale, που με δελέασε για ένα υπέροχο pesto! Ένα επιπλέον ματσάκι φρέσκια ρίγανη, που μου πρόσφεραν με χαμόγελο, μου επιβεβαίωσε οτι το αποτέλεσμα θα ήταν νοστιμότατο. Και δικαιώθηκα!
της Χριστίνας Κούλη
(Scroll down for recipe in English)
"Κινότο". Όπως ριζότο, αλλά ακόμα πιο νόστιμο!
(Scroll down for recipe in English)