Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Περσικό ρύζι

Μια πολύ ιδιαίτερη συνταγή από την Περσία, που μετατρέπει το απλό ρύζι σε χολλυγουντιανή παραγωγή! Κατάλληλη για εορταστικό γεύμα με φίλους, εξαιρετικά νόστιμη και εντυπωσιακή!

Διαβάστε περισσότερα...

Μπακλαβάς χωρίς αλεύρι, ζάχαρη και βούτυρο

Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Θεραπευτική αξία του Κρασιού

Αν είσαστε από αυτούς που αναζητούν έντονα και την θεραπευτική αξία στο κρασί που απολαμβάνουν, τότε χρειάζεστε δύο κύριες συμβουλές: να πίνετε κυρίως κόκκινα τανικά κρασιά (εκεί βρίσκονται όλες οι πολυφαινόλες που τόσο καλό κάνουν στο καρδιαγγειακό σύστημα) και να μην ξεπερνάτε ποτέ μα ποτέ τα τρία ποτήρια (ΟΧΙ ξέχειλα!) κρασί την ημέρα, γιατί από το σημείο αυτό και πέρα το κρασί δεν έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση