Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Τηγανισμένο καστανό ρύζι μ’ αυγά

Τηγανισμένο καστανό ρύζι μ’ αυγά
Μέτρια

Μια εύκολη συνταγή με απλά υλικά που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στην καθημερινότητα μας. Φθηνά, εύκολα αλλά διαφορετικά.

Εκτέλεση - Directions

    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βράζουμε το ρύζι και το στραγγίζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
    2. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι μέχρι ν' αρχίζει να καπνίζει και ρίχνουμε το κύμινο για 20 δευτερόλεπτα. 
    3. Προσθέτουμε αμέσως το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 3 λεπτά.
    4. Τώρα ρίχνουμε το ρύζι και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι το ρύζι να ροδίσει και αρχίσει να γίνεται τραγανό.
    5. Άμα αρχίσει να ξεραίνεται ραντίζουμε με λίγο λάδι ακόμα.
    6. Όση ώρα μαγειρεύουμε το ρύζι μας, σ' ένα άλλο τηγάνι τηγανίζουμε τα αυγά.
    7. Μόλις το ρύζι γίνει τραγανό το σερβίρουμε στα πιάτα και από πάνω βάζουμε από ένα αυγό και τα συμπληρωματικά.

    Διάρκεια : 1 ώρα και 15 λεπτά

    Συστατικά:
    • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
    • 1 κουταλάκι κύμινο
    • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 1 ½ φλιτζάνι καστανό ρύζι
    • 4 αυγά
    Μερίδες: 4
    Πρόταση για Ποτό:
    • Μια ξανθιά παγωμένη μπύρα είναι η πρόταση μας.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
0  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση