Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Τρουφάκια από αλευρένιο αρωματικό χαλβά

Τρουφάκια από αλευρένιο αρωματικό χαλβά ή, αλλιώς, κασί χαλβάσι. Ένας παραδοσιακός χαλβάς από αλεύρι παρουσιασμένος σε μια μοντέρνα μορφή! Ένα κέρασμα με μπαχαρικά αλλιώτικα. Η συνταγή είναι του Χρήστου Μαντίδη που μας προτείνει να την παρασκευάσουμε με ελαιόλαδο Κτήμα Μελιτίνη.

Διαβάστε περισσότερα...

Σουηδικά ρολά κανέλας

Απίθανη γεύση, αφράτη ζύμη, εξαίσιο άρωμα, αλλά, να θυμάστε πως τρώγονται ζεστά. Όταν κρυώσουν δεν τρώγονται το ίδιο ευχάριστα. Αν τώρα τα θέλετε και την επομένη, ξεχάστε το! Μια καλή ιδέα: όπως είναι ακόμα ζεστά, να τα τυλίξετε σε αλουμινόχαρτο ώστε να διατηρηθούν μαλακά και αφράτα για πολλές ώρες αφού κρυώσουν!

Διαβάστε περισσότερα...

Ζεστό ρόφημα με μήλο, κανέλα και πορτοκάλι

Το μυστικό της συνταγής βρίσκεται σε εκείνες τις παλιές, κόκκινες καραμέλες κανέλας που πωλούνταν σε βαζάκια και κολλάγανε στα δόντια, αλλά είχαν τόσο έντονο άρωμα και γεύση που φέρνει αναμνήσεις από παλιά... Αν τις βρείτε τότε μπορείτε να φτιάξετε το ρόφημα που σερβίρεται ζεστό, είναι γεμάτο πολύτιμες βιταμίνες κι αν είστε και τυχεροί κι οι καραμέλες αυτές λιώσουν τότε θα αποκτήσει και κατακόκκινο χρώμα. 

Διαβάστε περισσότερα...

Κέικ με ρόδι και φιστίκια

Τα ρόδια είναι εδώ, αυτή την εποχή, κόκκινα, χαρούμενα, δυναμωτικά και μας προσκαλούν να αναζητήσουμε κι άλλες χρήσεις τους στη μαγειρική. Μια συνταγή εύκολη για ένα κέικ νόστιμο, πολύχρωμο, ρόδινο και πολύ πολύ ευπαρουσίαστο!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση