Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μπρουσκέτα με μυζήθρα και μανιτάρια

Μπρουσκέτα με μυζήθρα και μανιτάρια
Εύκολη

Ένα ορεκτικό εύκολο και νόστιμο όπου μπορείτε να πειραματιστείτε με τις γεύσεις.

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:25
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαχάρι, το πιπέρι και τα μανιτάρια σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι.
    2. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 15’ ώστε να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά από τα μανιτάρια.
    3. Προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να βράσει για 1' και ύστερα κατεβάζουμε από την φωτιά.
    4. Σε μια τοστιέρα ψήνουμε το ψωμί μέχρι να ροδίσει και μετά αλείφουμε κάθε φέτα με 1 κουταλιά του γλυκού μυζήθρα.
    5. Σκεπάζουμε με τα μανιτάρια και γαρνίρουμε με ρόκα.
    Συστατικά:
    • 12 φέτες μπαγιάτικο ψωμί σικάλεως
    • 250 γρ. μανιτάρια
    • 200 γρ. μυζήθρα νωπή
    • 2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
    • 3 κ.τ.σ. λευκό γλυκό κρασί
    • ¼ κ.τ.γ. μπαχάρι φρεσκοτριμμένο
    • ¼ κ.τ.γ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
    • 1 ματσάκι ρόκα
    Μερίδες: 6
    Πρόταση για Ποτό:
    • Το λευκό γλυκό κρασί που βάλαμε στη μπρουσκέτα μας είναι η καλύτερη επιλογή!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
3  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση