Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μυρωδικών του άγριου βράχου

Όταν ψήσουμε ένα τρυφερό μοσχαρίσιο Bon fillet γρήγορα στο τηγάνι με ελαιόλαδο φρέσκια ρίγανη, δάφνη και σκόρδο, το μόνο που μένει είναι το πασπαλίσουμε με τραγανά μυρωδικά και ξύσμα λεμονιού για να φτιάξουμε ένα πιάτο αναφοράς για επιδέξιους ουρανίσκους.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση