Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Πέρκα φιλέτο με σόγια και τζίντζερ στο χαρτί

Πέρκα φιλέτο με σόγια και τζίντζερ στο χαρτί
Μέτρια

Το μαγείρεμα στη λαδόκολλα, εξασφαλίζει σίγουρη νοστιμιά, αφού ό,τι και να ψήσουμε μαγειρεύεται μέσα στο ίδιο το ζουμί του!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:40
    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
    2. Κόβουμε τέσσερα μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα.
    3. Βάζουμε στο κέντρο του καθενός από ένα φιλέτο ψαριού.
    4. Ανακατεύουμε τη σόγια με το τζίντζερ, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο και ραντίζουμε τα φιλέτα.
    5. Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε με σπάγκο μαγειρικής τα πακέτα μας.
    6. Ψήνουμε για 30' και σερβίρουμε ολόκληρα τα πακέτα στα πιάτα.

    Συνοδεύουμε με ρύζι Basmati και πράσινη σαλάτα.

    Συστατικά:
    • 1 ½ κ.σ. σόγια
    • 1 κ.γ. ξυσμένο τζίντζερ
    • 1 κ.γ. ζάχαρη
    • 4 φιλέτα πέρκα
    • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    Τρόπος μαγειρέματος: Φούρνος
    Μερίδες: 4
    Πρόταση για Ποτό:
    • Λευκό κρασί ή τσίπουρο.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
5  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση