Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Ρολά γλώσσας με αρακά

Ρολά γλώσσας με αρακά
Μέτρια

Τα τρυφερά, βουτυράτα φιλέτα της γλώσσας, συνδυάζονται στο τηγάνι με τον αρακά και μας εκπλήσσουν ευχάριστα, σ΄ αυτό το φανταστικό πιάτο!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:40
    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Κόβουμε κάθε φιλέτο στη μέση κατά μήκος και τα αλευρώνουμε.
    2. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το βασιλικό και τα δαφνόφυλλα.
    3. Έπειτα από 5' προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι.
    4. Μετά από 5' προσθέτουμε τον αρακά και μαγειρεύουμε για άλλα 15'.
    5. Τυλίγουμε σε ρολά τα φιλέτα και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
    6. Σε άλλο τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και ροδίζουμε τα φιλέτα της γλώσσας για 5 λεπτά.
    7. Τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τον αρακά.
    8. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 10'.
    9. Τα σερβίρουμε ζεστά.
    • Διάρκεια: 40'
    Συστατικά:
    • 4 φιλέτα γλώσσας, περίπου 250 γρ. το καθένα
    • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
    • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
    • 6 φύλλα βασιλικού
    • 2 δαφνόφυλλα
    • 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
    • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
    • 500 γρ. αρακά κατεψυγμένο
    • ¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 2 κουταλιές βούτυρο
    Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
    Μερίδες: 4
    Πρόταση για Ποτό:
    • Ένα λευκό Μοσχοφίλερο είναι η πρότασή μας.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
5  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση