Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μπουτάκια κοτόπουλου «ντυμένα» με μουστάρδα

Μπουτάκια κοτόπουλου «ντυμένα» με μουστάρδα
Εύκολη

Συνδιάζουμε τρυφερά μπουτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα και έχουμε ένα γευστικότατο πιάτο παναρισμένου κοτόπουλου, που επιβραβεύει την επιλογή μας!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:40
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βράζουμε καλά τα μπουτάκια του κοτόπουλου για 10'.
    2. Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί.
    3. Τα καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και τα αλείφουμε καλά με τη μουστάρδα.
    4. Τα αλευρώνουμε.
    5. Τα βουτάμε στα χτυπημένο αβγά.
    6. Τέλος, τα πανάρουμε με τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε δυνατή θερμοκρασία, μέχρι να δημιουργηθεί μια καλή τραγανή κρούστα.
    Συστατικά:
    • 4 μπουτάκια κοτόπουλου
    • 300 γρ. φρυγανιά τριμμένη
    • 2-3 κ.σ. μουστάρδα μαλακιά
    • 400 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
    • 2 αβγά χτυπημένα
    • Αλεύρι
    • Αλάτι, πιπέρι ανάλογο
    Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
    Μερίδες: 2
    Tip:

    Για περισσότερο τραγανή κρούστα, μπορούμε να διπλο-πανάρουμε τα μπουτάκια.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
7  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση