Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Κοτόπουλο με ρόδες!

Τα φαγητά αυτά τα λέμε «εντράδες» αλλά ποτέ δεν καταλάβαμε το γιατί, μια και η λέξη προφανώς έχει σχέση με το γαλλικό entrance (είσοδος) ή ίσως το βενετσιάνικο entrada, που έχει το ίδιο νόημα. Στο τραπέζι μας όμως, μια εντράδα δεν είναι ποτέ εισαγωγικό πιάτο, αλλά συνήθως κύριο!
Εισαγωγικά ή κύρια, οι εντράδες - λαχανικά με κρέας στην κατσαρόλα - αποτελούν αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής παράδοσης. Εδώ θα προτείνουμε μια συνταγή με κοτόπουλο και μελιτζάνες, πλούσια και γεμάτη αρώματα, που δροσίζεται με την παρουσία της πρασινάδας. Αν είστε διστακτικοί με τα μπαχαρικά, μειώστε στη μέση τις ποσότητές τους.

του Κωστή Θεοδωρίδη

01:30 3 Διαβάστε περισσότερα...

Μπουτάκια κοτόπουλου «ντυμένα» με μουστάρδα

Συνδιάζουμε τρυφερά μπουτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα και έχουμε ένα γευστικότατο πιάτο παναρισμένου κοτόπουλου, που επιβραβεύει την επιλογή μας!

00:40 2 Διαβάστε περισσότερα...

Σουβλάκι γαλοπούλας στο γκριλ με ζεστή σως με κέτσαπ αρωματισμένη με πορτοκάλι και κύμινο

Καυτή όσο το grill και κόκκινη όπως η ketchup, με φίνο άρωμα από πορτοκάλι και κύμινο, έτοιμη να σαγηνεύσει τους γευστικούς υποδοχείς της γλώσσας σας!

00:35 2 Διαβάστε περισσότερα...

Ριζότο με κοτόπουλο αρωματισμένο με μουστάρδα

To μαγιναγισμένο κοκό σε απαλή μουστάγδα δημιουγ-γεί ένα εξαιγετικό αγωματικό γιζότο με ανάμικτα λαχανικά! Τγε μανιφίκ!

00:25 4 Διαβάστε περισσότερα...

Κοτόπουλο στήθος γεμιστό με φέτα, τομάτα και μουστάρδα

Δύο ζευγάρια που αγαπιούνται πολύ (φέτα - τομάτα και κοτόπουλο - μουστάρδα) συναντιόνται και φτιάχνουν ένα κοτόπουλο με κυριολεκτικά γεμάτη γεύση!

00:45 4 Διαβάστε περισσότερα...

Ανοιξιάτικο κοτόπουλο Tandoori

Ένα πανέμορφο πάντρεμα της Ινδικής κουζίνας με την μεσογειακή και ειδικά την Ελληνική, όπου τα συνοδευτικά στο κοτόπουλό μας είναι οικεία και αγαπημένα σ' όλους μας. Εξαιρετική επιλογή για ένα Σαββατόβραδο με την παρέα μας.

6 άτομα Διαβάστε περισσότερα...

Στρουθοκάμηλος ψητή μαριναρισμένη

To κρέας της στρουθοκαμήλου θεωρείται από τις πλέον υγιεινές και θρεπτικές επιλογές ενώ έχει ελάχιστες θερμίδες. Και το κυριότερο είναι εξαιρετικά νόστιμο! Τη συνταγή μας έδωσε η Μακεδονική Φάρμα Στρουθοκαμήλων στις Σέρρες, που είναι η πρώτη μονάδα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 1995 υπό τη διεύθυνση τουκ. Αχλατλή Ιωάννη & Σία. 

00:45 Διαβάστε περισσότερα...

Κοτόπουλο με σπαράγγια και σάλτσα τυριού

Κοτόπουλο μοναδικής νοστιμιάς! Μια συνταγή γρήγορη, με ελάχιστα υλικά, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

00:35 4 Διαβάστε περισσότερα...

Κοτόπουλο με μέλι και λεμόνι

Μια εντυπωσιακή, αλλά εύκολη στην εκτέλεση και χαμηλού κόστους συνταγή, που θα δώσει μια ευχάριστη νότα τόσο στο καθημερινό μας τραπέζι, όσο και αν την εκτελέσουμε ένα βράδυ, που θα έχουμε καλέσει φίλους για δείπνο. Ο συνδυασμός μελιού, λεμονιού και δεντρολίβανου, απογειώνει τόσο το κοτόπουλο όσο και τις ψητές μας πατάτες. Δοκιμάστε τη.

01:10 4 - 6 Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση