Τάρτα με πράσα και τοματίνια - Leek and cherry tomatoes tart
- Κατηγορία Αλμυρές Πίτες-Τάρτες
Μια γευστική πρόταση που συνδυάζει πράσα και τοματίνια, αγαπημένα λαχανικά, σε μια πιο αγαπημένη τάρτα!
(Scroll down for recipe in English)
Μια γευστική πρόταση που συνδυάζει πράσα και τοματίνια, αγαπημένα λαχανικά, σε μια πιο αγαπημένη τάρτα!
(Scroll down for recipe in English)
Τα σουτζουκάκια είναι ένα από τα κλασσικότερα πιάτα της παραδοσιακής κουζίνας. Εμείς, εμπνευστήκαμε από μια συνταγή που διαβάσαμε στο Vegan in Athens, την παραλλάξαμε και προτείνουμε τα σουτζουκάκια στη χορτοφαγική τους εκδοχή, με βασικό υλικό τους τις αγαπημένες μας φακές! Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, νόστιμο, υγιεινό και δεν υστερεί σε τίποτα συγκριτικά με την παραδοσιακή συνταγή. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε!
Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.
Γρήγορο, εύκολο και υγιεινό. Ειδικά τα παιδιά θα το λατρέψουν!