Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Vegan pesto

Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λιώνουν σκόρδο και να το ανακατεύουν με διάφορα μυρωδικά εποχής και τυρί. Οι σύγχρονοι Ιταλοί μας έδωσαν την pesto με βασιλικό. Εμείς την προτείνουμε χωρίς τυρί, για τους φίλους μας τους vegan, αλλά και για όσους προτιμούν κάτι πιο ελαφρύ, νηστεύουν, έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή απλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Τσιπς γλυκοκολοκύθας στο φούρνο

Ένας τρόπος μαγειρέματος της γλυκοκολοκύθας, είναι να την αντιμετωπίσουμε όπως τις πατάτες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ευχάριστα νόστιμο, γλυκό και ελαφρύ πιάτο!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS