Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μαρμελάδα σύκο

Η εποχή το απαιτεί. Τώρα που τα σύκα έχουν την τιμητική τους, μπορούμε να κλείσουμε σε βαζάκια όλο το άρωμα του καλοκαιριού και να το απολαμβάνουμε όποτε το νοσταλγούμε! Το ίδιο έκανε και η φίλη μας Αθηνά Καρτάλου, που μας πρόσφερε αυτή την απίθανη συνταγή μαρμελάδας!

Διαβάστε περισσότερα...

Μπακλαβάς χωρίς αλεύρι, ζάχαρη και βούτυρο

Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS