Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Τυροκαυτερή χωρίς... τυρί!

Τυροκαυτερή χωρίς... τυρί!
Πολύ εύκολη

Εύκολη και νόστιμη τυροκαυτερή, χωρίς τυρί! Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές, προσθέτουμε ή μειώνουμε, ανάλογα με το γούστο μας!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:20
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Μουλιάζουμε τα αμύγδαλα για 8 ώρες.
    2. Στη συνέχεια, τα βάζουμε για 2' μέσα σε ζεστό νερό και τα ξεφλουδίζουμε.
    3. Βάζουμε τα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα στο multi και προσθέτουμε το νερό, το λάδι και το χυμό λεμονιού. Χτυπάμε μέχρι να αποχτήσει το μείγμα μια κρεμμώδη υφή.
    4. Εάν η τυροκαυτερή είναι πολύ παχύρεστη, προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό ή λάδι.
    5. Τρίβουμε στον τρίφτη το αγγούρι και το στύβουμε πολύ καλά.
    6. Ψιλοκόβουμε την καυτερή πιπεριά και τον άνηθο.
    7. Λιώνουμε το σκόρδο.
    8. Προσθέτουμε στην τυροκαυτερή το αγγούρι, την πιπεριά, το σκόρδο, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μ' ένα κουτάλι.
    9. Η τυροκαυτερή μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!

    Χρόνος προετοιμασίας: 8 ώρες - Χρόνος παρασκευής: 20'

    Συστατικά:
    • 1 φλ. ωμά αμύγδαλα
    • ¼ φλ. νερό
    • ¼ φλ. ελαιόλαδο
    • χυμό ½ λεμονιού
    • 1 αγγούρι μικρό
    • ½ καυτερή πιπεριά
    • 2-3 σκελίδες σκόρδο
    • λίγο άνηθο (προαιρετικά)
    • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    • φυσικό αλάτι
    Τρόπος μαγειρέματος: Χωρίς μαγείρεμα
    Μερίδες: 4
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
10  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή